fredag 5. april 2013

bakekakeharepus...

I påska fikk jeg lyst til å bake en påskekake.  Så da gjorde jeg det!
Jeg har fått litt dilla på kakebaking.  Jeg synes det å jobbe med marsipan er utrolig artig, noe som har resultert i flere kaker den siste tida.  Nå skal det sies at jeg ikke har spist så mye kake selv, jeg har knapt smakt dem, med de som har spis dem sier de er veldig gode, og da så !
 
 
 
Savner litt påska litt allerede - late dager med familien.  Men på den andre siden er jeg glad den er over , og at vi beveger oss mot Mai med stormskritt.
 
Samboeren skal bruke helga på polering av bil (!!!) og vi satser på oppholdsvær slik at vi kan være litt utendørs og kose oss.  Huset trenger også litt shining - så det blir vel en runde der også før jeg kan sette meg ned med et glass vin til kvelds. 
Men hva er det egentlig med mannfolk og polering av bil ?
Robert liker å sove litt lengre i helgene, og hvis jeg legger planer som gjør at vi må opp å hoppe i rett tid, kan det hende at jeg får beskjed om å slappe av litt - MEN (!) Men når bilen skal poleres derimot, står han frivillig opp tidlig for å starte den jobben! Jeg henger tydeligvis ikke med - men setter enormt pris på å kjøre rundt i blankpusset bil, så da trenger jeg egentlig ikke å tenke så mye mere på denne saken. Case closed.
 
 
Det er bra vi er gode på forskjellige områder.
 
 
 
 
 

Riktig God Helg  
 
 

2 kommentarer:

 1. Har du seriøst baka den kaka der, Ragnhild? GUD, den va fin <3 Flink du e!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har jeg ! *stoltsomenhane* Det er skikkelig artig å lage sånne, selv om det tar noen timer.

   Du ska få en når du kommer hjem neste gang :)

   Slett

Takk for din hilsen ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...