fredag 1. mars 2013

Le salon...

Stua
Jeg er heldig som har en mann som er handy. Han synes det er artig å gjøre ting selv. Gjerne vanskelige ting som han aldri har prøvd før. Dette var et slikt prosjekt.  Han hadde sett en stue med stjernehimmel, og dette hadde han lyst til å lage hos oss også. Han borret over 500 hull fordelt på takpanelet med 2mm borr, for så å fordele fibertråder i disse hullene, utover hele taket.  Firbertrådene starter i en trafo som står i en av bodene. Trafoen har en skive som roterer, slik at man får en stjernehimmel i rolig bevegelse. Stjernene blinker til, noen sterkere enn andre.  De hvite boksene dere ser i taket er der hvor spottene skal være. Vi ville ha muligheten til vanlig lys også.
 
 
Her har stuen vår fått tak, stjernehimmelen er
ferdig og veggene har fått farge.
Fargen som jeg valgte til denne delen av stuen er fra Jotun Lady -
Pure Color,og heter Sand. Denne fargen går veldig godt til Marrakesh, som vi har på den andre delen av stuen. 
 Dette er en rolig og behagelig farge, med et matt utseende.
Her kan dere se planleggingen av ferdevalg : http://rogrhjem.blogspot.no/2012/01/fargevalg-og-dagens-inspirasjon.html
 
Her ser dere min far og mann legge parkett.
Som tidligere nevnt valgte vi en valnøttparkett til hele huset, noe jeg i ettertid er veldig glad for at vi gjorde. Jeg synes det ble fint.Det ble slik vi hadde sett for oss at det skulle bli.
 
Jeg har tatt ferske bilder av stua, så dette er slik den ser ut i dag. 
Jeg kjøpte gardinene på Princess, og kjøpte noen lengder ekstra for å sy puter av. Jeg liker helhet. Hedersgjenstanden i stua mangler ennå , men den kommer om ikke mange uker,  jeg gleder meg til å vise dere dovregubben  Ønsker dere en riktig fin helg.
 
 
 
 
 
 
 3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Utroligt flott :) Korleis har du fått bueglasset i stova ? Har dåke byttet om kjøkkenet og stova på orginal tegningane ?

  SvarSlett
 3. Hei Skåleviktoppen

  Tusen takk, så hyggelig å høre. Ja, vi har gjort en god del endinger i forhold til standardtegningene av Scorpio. Den største enderinger var at vi ønsket den fulle takhøyden i stuen ( som også er utvidet) isteden for på kjøkkenet, men kjøkkenet er plassert i hht standard tegninger. Vi har soverom og garderobe over kjøkkenet. Vi er veldig fornøyde med det valget.

  Klem fra Ragnhild

  SvarSlett

Takk for din hilsen ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...